Ga eens een dagje naar Wildlands

Wildlands Emmen is sinds 2016 geopend op een nieuwe locatie en zo de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Het was altijd al een mooi dierenpark, maar sinds ze geopend zijn op de nieuwe locatie is het zoveel meer dan alleen een dierentuin. En wist je dat er eigenlijk altijd wel een Wildlands korting te krijgen is?

Wildlands Emmen, wat te doen

Wil je binnenkort graag naar Wildlands gaan en ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Of twijfel je of je echt wel zou willen gaan? Lees dan snel verder! We zullen je kort uitleggen wat er allemaal te doen is en waarom wij vinden dat je een bezoekje moet brengen aan deze dierentuin! Wildands Emmen is opgedeeld in verschillende zones. Zo loop je door De Nortica, De Serenga en door De Jungola. Al deze zones laten je in een hele andere omgeving zijn. In De Nortica kun je een 4d testvlucht met de Arctic 1 maken. In de Serenga kun je een safaritocht maken over de savanne en in De Jungola een boottocht maken met de Wildlands boatride. Zoals je ziet is er in elke zone wel iets bijzonders te doen. Natuurlijk kun je ook heel veel dieren spotten bij Wildlands. Het is tenslotte een dierentuin. De dieren die bij Wildlands wonen hebben lekker de ruimte en lopen vrij rond. Geen kleine hokjes, maar heerlijk de ruimte! Ben je op zoek naar een beetje spanning? Stap dan in de nieuwe achtbaan die Wildlands heeft! Je wordt in een mijnkarretje naar een hoogte van 20 meter gebracht, dan laten ze je los en schiet je weg. Als je denkt dat je alleen voorwaarts gaat heb je het mis, je gaat ook nog een keer achterwaarts! Een toffe aanvulling als je het ons vraagt! Ben jij mindervaliden? Dan kan het zijn dat je niet aan alle attracties kunt deelnemen. Hou hier rekening mee. 

Wildlands korting

Als jullie binnenkort een dagje naar Wildlands gaan doen je er goed aan om eens te kijken of er een leuke korting is die je kunt scoren op je entreekaarten. We zien eigenlijk dat Wildlands het hele jaar door wel een korting geeft op de entreekaarten. De ene keer is dit een korting van een paar euro, maar we hebben ook een korting gezien van wel € 12,50 per persoon! Er zijn verschillende manieren om aan een korting te komen. Ben je benieuwd naar alle actuele Wildlands kortingen? Neem dan een kijkje op onze kortingspagina van Wildlands,Hier staan alle kortingen overzichtelijk op een rij.