GGD Webshop, alles voor onderweg!

Een grote kans dat je binnenkort weer op vakantie gaat of wellicht ben je al geweest… hoe dan ook, als je nu of volgend jaar op vakantie gaat dan moet je goed voorbereid zijn. Hoe leuk het namelijk ook is om op vakantie te gaan, er kan van alles gebeuren onderweg of als je aangekomen bent op je bestemming. Het is daarom belangrijk om altijd de juiste spullen bij je te hebben voor het geval er iets gebeurd.

Slapen in de auto

In de GGD webshop kan je alles vinden wat je nodig hebt om comfortabel te zitten in de auto. Wil je bijvoorbeeld lekker slapen in de auto? Dan kan je kiezen voor een van onze heerlijk passende nekkussens. Deze hebben we in verschillende formaten en kleuren. Heb je het snel koud in de auto? Dan kan je ook een van onze dekens kiezen. Wil je een nóg warmere cover voor in de auto? Kies dan de Cocoon, dit is een heerlijke overdekte deken/slaapzak waar je als het ware in kan gaan liggen. Zo ben je compleet verwarmd en behoud je je eigen lichaamstemperatuur. Je kan ook kiezen voor een slaapmasker zodat je niet gestoord wordt door het buitenlicht.

Zonbescherming

Deze week was nog te lezen dat de UV straling steeds schadelijker wordt. En ondanks dat mensen dit weten gebruikt nog niet iedereen bescherming tegen de zon. Zo ontstaan er steeds meer meldingen van huidziektes, brandwonden en ook staar. Het is daarom erg belangrijk om alle mogelijke bescherming die er is te gebruiken. In de GGD webshop heb je verschillende kwalitatieve sterktes zonnebrand. Deze zijn niet vet en makkelijk te smeren. Zo ben je beschermd tegen de meeste UV stralen. Als nog is het belangrijk om bij hele sterke UV zo veel mogelijk uit de zon te blijven.

EHBO artikelen

Een ongelukje zit in de kleinste hoekjes zeggen ze altijd. En dat is waar. Je kunt jezelf altijd stoten, vallen, je enkel zwikken of bijvoorbeeld aangereden worden door een fietser. Het is daarom belangrijk dat als je op reis bent, altijd EHBO spullen bij de hand te hebben. Denk hierbij aan een klein EHBO doosje met bijvoorbeeld pleisters, verband, gaasjes, hechtstrips en een mond op mond kapje. Mocht er dan iets gebeuren als je onderweg bent, dan ben je in ieder geval voorbereid en kan je de eerste schade beperken met de inhoud van het EHBO doosje.