Het ultieme dagje uit: een oldtimer huren

Als de dagen korter worden en het weer natter, wordt het tijd voor leuke uitjes met een dak boven je hoofd. Wil je daarbij toch nog wat zien van de omgeving, dan is een oldtimer huren om een toertocht te maken ideaal. Je kunt heerlijk de hele dag toeren, of een halve dag als je dat liever wilt, en onderweg de mooiste locaties aandoen. Je kunt een eigen route samenstellen of gebruikmaken van de tips van de verhuurder. Waar je ook heen gaat, het dagje toeren met een oldtimer wordt gegarandeerd een succes.

Een oldtimer huren in het najaar

De natuur is in het najaar op zijn mooist. Met een oldtimer rijd je gemoedelijk over de binnenwegen in plaats van over de drukke snelwegen. Zo geniet je optimaal van de omgeving. Laat je onderweg verrassen door de locaties die de oldtimer verhuur voor je heeft geselecteerd. Kies bijvoorbeeld voor de Pepernoten Route. Onderweg geniet je van heerlijke chocolademelk met pepernoten terwijl je route langs leuke lokale ondernemers gaat. Dit is toch een fantastische manier om helemaal in de Sinterklaasstemming te komen? In wat voor auto je dat wilt doen, kun je zelf kiezen. Je neemt bijvoorbeeld een Volkswagenbusje als je met wat meer mensen op pad gaat of een van de Volkswagen Kevers of Lelijke Eendjes als je een vrolijke auto in een apart kleurtje wilt.

Een oldtimer is zo gehuurd

Enthousiast geworden over een dagje uit met een oldtimer? Als je overweegt een oldtimer te huren dan vraag je eerst een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent wat betreft de kosten en of de auto van je keuze beschikbaar is. Natuurlijk is dit een vrijblijvend aanbod. Maar een dagje uit in zo’n speciale auto is toch niet iets waar je lang over hoeft na te denken?