Leuke woonwinkels Groningen

Er gaat niets boven Groningen..

Sinds een aantal jaar is de stad Groningen steeds meer in populariteit gestegen. Een stad waar altijd wel iets te beleven valt. Met ruim 200.000 inwoners, waarvan een groot gedeelte studenten (58.000), is Groningen uitgegroeid tot een plek waar je geweest moet zijn. Als Hanzestad maakt Groningen deel uit van het handels-netwerk van Noord-Duitsland. Het imago van de stad is door stadspromotie uitgegroeid tot een stad die meetelt. Het kleine provinciestadje van vroeger is verandert in een plek waar je kunt winkelen,lekker eten, studeren en toeristische trekpleisters bezoeken. Sinds de woonboulevard met een aantal prachtige woonwinkels is uitgebreid, is het woonwinkelen met sprongen vooruit gegaan.

Leuke woonwinkels in Groningen

Wonen doen we allemaal. Een bezoek aan een winkel met artikelen op het gebied van wonen is een regelmatig terugkerende gebeurtenis. In Groningen vindt je de leukste woonwinkels, waar je naar hartenlust kunt rondstruinen om jezelf te inspireren.

Kruit & Kramer mall Hoendiep

Een heerlijke woonwinkel is Kruit & Kramer die aan de woonboulevard Hoendiep is gevestigd. Om je interieur een andere look te geven, vindt je hier de meest bijzondere accessoires. Ook is er een grote keus aan A-merk meubelen. De woonstijlen die je bij deze woonwinkel ziet, werken stimulerend en geven weer andere inzichten om je eigen interieur onder de loep te nemen.

Woonboulevard Groningen

Woonboulevard Groningen is een walhalla voor mensen die van woonwinkelen houden. Met ruim 60 woonwinkels vindt je altijd wat je zoekt. Niet alleen winkels waar je voor het woon-interieur terecht kunt maar ook voor de aanschaf van keukens, slaapkamers, badkamers en vloeren kun je bij de woonwinkels in Groningen terecht. Voor elk budget kunnen er meubels worden aangeschaft.
Openingstijden
Behalve op maandag gaan de winkels vanaf dinsdag om 10.00 open tot 18.00 uur. Op maandag is de winkelopening om 13.00 uur. Donderdagavond is er koopavond en elke eerste zondag van de maand zijn de woonwinkels aan het Hoendiep geopend. Het Vesta Woonforum aan de Peizerweg zijn elke zondag open. Kijk voor alle bijzonderheden op de eigen winkelwebsite.

Woonwinkels in Groningen bezoeken

Vesta woonforum is gevestigd aan de Peizerweg en heeft een aantal leuke woonwinkels in haar gelederen. In deze uitgebreide mall vindt je smaakvol ingerichte woonwinkels.

4X Stoer
Deze unieke winkel die in de Vesta gesetteld is, richt zich helemaal op de laatste woontrends. Deze winkel staat voor stoer, trendy, design en basic. Wil je modern wonen, dan is dit de juiste winkel voor jou.

Een aantal woonwinkels die in het Vesta woonforum zijn gevestigd zijn o.a.:

  • Rofra Home
  • Topform
  • Sanders meubelstad
  • Montèl
  • Vesta wonen

De Kruit & Kramer Mall heeft o.a. onder haar gelederen:

  • Profijtmeubel
  • Pronto wonen
  • Snip wonen+
  • Stressless you
  • Xooon

Leuke woonwinkels in Groningen

Woonwinkels in Groningen vindt je ook buiten de woonboulevard. Home Design is gevestigd aan de Rijksweg in Groningen en gespecialiseerd in raamdecoratie en vloeren. Zij hebben regelmatig leuke kortingsacties. Zowel zakelijk als privé kun je hier terecht voor de nodige inspiratie en advies.
Woonzooi
Woonzooi vindt je in hartje Groningen. Deze winkel is gespecialiseerd in handgemaakte producten. Je koopt hier altijd iets unieks. Woonzooi is één van de leukste woonwinkels van de stad. In deze woonwinkel zie je combinaties van hip, modern en brocante. Verrassende woonwinkel waar altijd wel iets van je smaak te vinden is.