Opslagruimte in Groningen nodig?

Als hoofdstad én de grootste stad van de provincie Groningen, is Groningen een betrekkelijk drukke stad. Mede doordat de Rijksuniversiteit van Groningen ook nog eens veel nationale en internationale studenten trekt, behoort de stad ook nog eens tot één van de grotere studentensteden. Als grote regionale stad even de mensen dicht op elkaar en moet de ruimte in de stad goed benut worden. Maar met zoveel inwoners en veel studenten wordt er ook veel verhuisd en zal het regelmatig voorkomen dat iemand zijn of haar meubels moet opslaan. Dit kan niet zomaar overal in Groningen. Maar gelukkig kun je al je meubels, auto’s, voorraden of autobanden kwijt bij dé opslagruimte in Groningen.

Wat biedt Opslagruimte Groningen?

Als de grootste opslagruimte in Groningen kun je hier terecht voor het huren van een ruimte voor allerlei soorten opslag. Er zijn 4 soorten opslagruimtes die je kunt huren:

  • Small – Een oppervlakte van 20 vierkante meter
  • Medium – Een oppervlakte van 40 vierkante meter
  • Large – Een oppervlakte van 72 vierkante meter
  • Extra large – Een oppervlakte 112 vierkante meter

Met deze veelzijdige keuzes in opslagruimtes kies je gemakkelijk voor een ruimte die aan jouw wensen voldoet. Een groot voordeel is dat je opslagruimte niet ver is en midden in de stad Groningen ligt. Heb je toevallig toch iets nodig uit je gehuurde opslagruimte, dan kun je er gemakkelijk naartoe rijden op elk moment van de dag. Opslagruimte Groningen is voor haar huurders namelijk 24 uur per dag open, zodat je zelfs ‘s nachts je opslagruimte kunt bezoeken. Met een unieke sleutel en pincode ben jij de enige die toegang tot je opslagruimte hebt, zodat je zeker weet dat je inboedel veilig ligt opgeslagen.

Soorten opslag

De opslagruimtes kunnen voor allerlei verschillende doelen gebruikt worden. Het is natuurlijk logisch dat opslag van gevaarlijke en explosieve stoffen niet mogelijk is, maar de ruimtes voor opslag zijn verder beschikbaar voor:

  • Inboedel- en meubelopslag
  • Bandenopslag
  • Auto-, motor- en scooterstalling
  • Caravan- en camperstalling
  • Bootstalling
  • Kantoor- en archiefopslag

U ziet, de mogelijkheden zijn groot. Niet alleen voor de particuliere huurders zijn er opslagruimte te huren, ook zakelijk klanten kunnen hier terecht om bijvoorbeeld hun archief onder te brengen, of een voorraad goederen. Daarnaast geeft Opslagruimte Groningen ook nog een prijsgarantie af. Men heeft namelijk dusdanig veel vertrouwen dat zij de allergoedkoopste plek in Groningen zijn waar zakelijke en particuliere huurders een opslagruimte kunnen huren. Mocht je onverhoopt toch een plek in Groningen vinden met dezelfde afmetingen, maar met een goedkopere prijs, dan wordt jouw prijs aangepast. Zoals je op de veelgestelde vragen pagina ook kunt lezen beginnen de prijzen al vanaf € 1,- per vierkante meter.

Bereikbaarheid

De beste en goedkoopste opslagruimte van Groningen is gemakkelijk te bereiken, want het ligt niet ver van het centrum van Groningen, in de buurt van het Groningse Stadspark. Er zijn daarnaast genoeg mogelijkheden om je opslagruimte te bereiken met zowel een auto als een vrachtwagen en je kunt vrijwel altijd voor je opslagruimte parkeren en soms zelf in je opslagruimte. Dit is wel zo gemakkelijk met het in- en uitladen.

Beveiliging

Over de veiligheid hoe je je geen enkel zorg te maken. Naast het feit dat jij de enige bent met een unieke sleutel en pincode, zijn de opslagruimte ook beveiligd met een camerasysteem. Ook is er fysieke beveiliging en optioneel is het zelfs mogelijk op een alarm te laten installeren in jouw opslagruimte. Je kunt hier dus volledig onbezorgd je inboedel opslaan.