Tips voor geslaagde speeddating in Groningen

Wil je meer matches van speed dating? Je bent hier aan het juiste adres, hier zijn 5 top tips om ervoor te zorgen dat u een aantal date opties van uw Brisbane speed dating evenement.

1. Kleed je voor de gelegenheid

Een gemakkelijke manier om uw resultaten te verbeteren kan worden gevonden in uw kast. De eerste indruk telt, en de kleding van mensen kan je direct veel over hen vertellen. Ben je bereid om moeite te doen als je met iemand uitgaat, of ga je voor een comfortabele look? Zie je er succesvol uit, in je carrière of als potentiële partner? Ziet je kleding er goedkoop uit of meer high end? Heeft je kleding vlekken of rimpels? Passen je kleren goed bij elkaar en zie je eruit alsof je weet wat je doet? Zie je er volwassen uit of meer als een ‘player’? Dit heb je allemaal zelf in de hand, en als je het goed doet kan het je enorm helpen met speed dating tip nummer 5, maar voor meer informatie kun je terecht op: jurk

2. Heb een aantal leuke speed dating gespreksonderwerpen klaar

Soms op een speed dating evenement, heb je zo weinig als 6 minuten om een indruk op iemand te maken, dus je gesprek beter pack sommige punch.  Hoewel het belangrijk kan zijn om iemands beroep te bepalen, raden we je aan om je speeddates zo leuk mogelijk te maken. Als mensen het leuk vinden om met je te praten, is de kans groot dat ze verder willen gaan. Het is leuk om te praten over leuke dingen, goede ervaringen die je in het verleden hebt gehad (misschien niet over afspraakjes!), of humoristische situaties. Iedereen houdt van een praatje en als het je lukt, kan een rollenspel voor een gedenkwaardige speed date zorgen.

Tip: Speeddate Groningen 

Als je op zoek bent naar specifieke onderwerpen kunnen we je hobby’s aanraden, reizen, interessante plaatsen/evenementen waar je bent geweest, dingen die je graag zou willen doen of interessant nieuws en trends van de laatste tijd. Vragen als “wat is je favoriete keuken?” “wat was het hoogtepunt van je weekend?” of “als je nu op reis zou kunnen gaan, waar zou je dan heen gaan?” zouden kunnen werken. Om leuke gesprekken in actie te horen – radiopresentatoren worden in principe betaald om onderhoudende gesprekken te voeren – luister naar hoe zij dat doen.

3. Onderscheid je van de massa

Wanneer je gaat speeddaten in Brisbane ontmoet je misschien veel mensen, maar je hebt ook veel concurrentie. Hoe zal jij de persoon zijn die de dag na het speed dating evenement nog herinnerd wordt?

Stel je voor dat je dezelfde 14 gesprekken op een rij hebt:

“Wat doe je voor werk?

“Ik ben een leraar.”

‘Leuk, in welke klassen geef je les?

“Middelbare school, dus klas 7-12”.

“Ah ja, welk vak?

“Wiskunde”

Saai! Hoewel vragen stellen een goede manier is om het ijs met iemand te breken (praat alsjeblieft niet de hele tijd over jezelf!) laten we eens kijken naar een voorbeeld van ‘boven de massa uitsteken’:

“Wat doe je voor werk?

“Ik ben leraar.”

Ik wed dat je gymleraar bent, je ziet eruit als een van de coole.

“Hah bedankt, ik geef wiskunde.”

Ah ja cool. Ik werk als helderziende.

“Oké… Wat denk ik nu?”…

Dus nu we hebben opgesomd een aantal onderwerpen van gesprekken in speed dating tip 2 zul je denken – ‘nu iedereen op speed dating evenementen in de buurt van mij in Brisbane gaan om te beginnen te praten over deze onderwerpen’ – kunt u denken aan een aantal vragen of onderwerpen die gaan om ervoor te zorgen uw datum onthoudt u? In plaats van open vragen, raden antwoorden op de vraag die u stelt kan een manier zijn om pit van een gesprek, en laat u en uw date om ‘stuiteren van elkaar’. Het kan ook een manier zijn om mensen te beledigen, dus pas op!

4. Vind connecties bij speed dating

Mensen gaan van nature graag om met anderen met wie ze dingen gemeen hebben. Als je passie muziek is en je houdt ervan om elke week naar concerten te gaan, dan zou je zeker enthousiast zijn om iemand te ontmoeten die vergelijkbaar is bij speed dating. Dus denk na over iets wat je zou willen doen met een partner. Het kan reizen, sport, het verkennen van Brisbane evenementen, uit eten of een hele reeks van andere dingen zijn. Begrijp dat als je date is gepassioneerd over iets, op zijn minst klinken geïnteresseerd zal uw zaak te helpen. Als je iets kunt vinden wat je gemeen hebt in je 6 minuten – dan heb je een grote voorsprong op je speed dating concurrenten.

Maar trekken tegenpolen elkaar niet aan? Wat een relatie doet werken kan complex zijn, met veel factoren. Dit kan waar zijn, maar steevast heb je ook iets gemeenschappelijks nodig. Een goed voorbeeld van ’tegenpolen die elkaar aantrekken’ is iemand die graag veel praat met een goede luisteraar.  Of een dominant iemand die samenwerkt met iemand die meer onderdanig is.

5. Wees zelfverzekerd op je dating event

Het is algemeen bekend dat zelfvertrouwen een onweerstaanbare eigenschap kan zijn op het gebied van speeddating in Groningen, maar in hoeverre heb je zelfvertrouwen in de hand? Misschien wel meer dan je denkt. Als je gelooft dat je het goed gaat doen, zul je zelfverzekerder zijn, en daardoor betere resultaten behalen. Dus geef jezelf redenen om zelfverzekerd te zijn – zorg ervoor dat je je goed kleedt. Zorg dat je een paar goede gespreksonderwerpen klaar hebt, of misschien een paar interessante vragen.